Banner-BamBam-en-Lotje  
     
 
 

 

 

Mails waarin alleen naar de prijs gevraagd word, worden NIET beantwoord, ook word er niet onderhandeld over de prijs!

Beschikbaar betekent dat een ieder nog kan reageren. 

           Optie betekent dat iemand interesse heeft in het kitten, maar kan nog vrijkomen.

Besproken wil zeggen dat het kitten personeel heeft gevonden. 

In de wacht wil zeggen dat we nog wachten om een kitten beschikbaar te stellen.

 

   
 

Voorwaarden

De kittens zullen bij ons vrij in huis opgroeien. Ze mogen met 14 weken naar hun nieuwe baasjes toe. Wij houden altijd de eerste keus op een kittens. Wij verkopen geen kittens waar kleine kinderen wonen, dit omdat onze kittens deze niet gewend zijn. En dit zeer stressvol kan zijn. We adviseren dan ook mensen met kleine kinderen om een cattery te zoeken waar wel kleine kinderen zijn.

Wij zoeken voor onze kittens liefdevolle baasjes. Wij geven onze kittens alle liefde en aandacht die ze nodig hebben en wij verwachten dit ook van de nieuwe baasjes. Wij behouden daarom zelf het recht om een kitten eventueel niet te verkopen. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken met het kitten dan word de koper verzocht om contact met ons te zoeken.
Onze katertjes en poesjes worden alleen in overleg aan fokkers verkocht. We hopen wel af en toe wat leuke foto's te krijgen.

Het liefste zie ik dat u uw kat binnenhoudt, of in een tuin die afgezet is. Het is een onzin verhaal dat katten buiten dienen te lopen met het risico dat ze heel erg plat worden (ook een bolle Brit is niet bestand tegen een stel autobanden!). Ook uw buurman ziet liever een ooievaar zijn vijver leegvissen dan dat uw kat dit doet laat staan dat hij bij wieden van zijn perkjes de uitwerpselen van uw kat tegenkomt.

Het stoort mij dat er na een leuk mailcontact geen terugkoppeling word gegeven als men van verdere intersse afziet, we staan mensen netjes te woord en stellen het dan ook op prijs dat er een mailtje terug gestuurd word.

De kittens gaan naar hun nieuwe baasjes in het bezit van een mooie stamboom van Limbra Cat Club, een gezondheidsverklaring van de dierenarts, volledige enting en ontworming en een leuk kittenpakket.

Onze kittens gaan alleen in overleg naar fokkers.

Mocht u nog meer vragen hebben kunt u ons altijd mailen of bellen.

 
   
 
Home
Poezen
Kater
Kittens
Verwacht
Herplaatsing
Nieuwtjes
Fotoboek
Honden
Links
Email