Banner-BamBam-en-Lotje

20 augustus 2016

Nikita en Doodle zijn op 1 juni de trotse ouders geworden van drie mooie meisjes. Één meisje genaamd Lily is nog beschikbaar, ze gaat alleen naar liefhebbers. Wil je weten hoe ze eruit ziet kunt je naar haar pagina gaan, deze vind je onder het knopje Kittens

12 februari 2016

Na bijna een jaar rust te hebben gehad in onze cattery begint het toch weer te kriebelen om weer te mogen knuffelen met kittens. Ik mag dan ook hopen dat we dit jaar weer kittens mogen verwelkomen. Wanneer het zover is zal ik hier ook kenbaar maken.

6 juni 2015

Ik krijg heel veel mailtjes waarin word aangegeven dat iedereen het jammer vind dat ik stop. Maar wil graag duidelijkheid geven, ik stop niet maar neem een pauze ik wil een jaartje of misschien wel twee even rustig aan doen. Onze katers staan op een staafje en dit geeft me de rust die ik nodig heb. Fokken is een drukke bezigheid zeker als je het goed wil doen. En met de komst van ons tweede kleinkind wil ik voorlopig hier mijn aandacht op vestigen.

13 mei 2015

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om voorloppig te stoppen met fokken en gaan ons bezig houden met andere dingen. We verwachten dan ook geen nestjes meer, en onze katers geven geen buitendekkingen. Mochten we het fokken weer oppakken zal ik dit hier bekend maken.

5 september 2014

Zoals jullie kunnen zien word deze pagina heel weinig bijgewerkt. Helaas ontbreekt me hier de tijd in. Zoals ik al eerder vermelde staat alles op een laag pitje.

Dus voorlopig zal deze pagina vrijwel leeg blijven.

 

 

Home
Poezen
Kater
Kittens
Verwacht
Herplaatsing
Nieuwtjes
Fotoboek
Honden
Links
Email